top of page

Ενημερώσου σχετικά με την εγγραφή για ανανέωση σωστικών, έκδοση βασικών και προχωρημένων σωστικών.

Η ανανέωση διπλωμάτων και πιστοποιητικών στους ενεργούς ναυτικούς είναι ουσιώδης για την διασφάλιση της ασφάλειας και της επαγγελματικής επίδοσης τους. Κατά την διάρκεια της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης, οι ναυτικοί αναβαθμίζουν τις δεξιότητες τους και εξοικειώνονται με τις πιο πρόσφατες πρακτικές και διαδικασίες που αφορούν την Ναυτιλία. Επιπλέον, ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και νομοθετικές απαιτήσεις που προκύπτουν, και αυτό συνεπάγεται την αναγνώριση και την εφαρμογή νέων πρακτικών για την αύξηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας στο πλοίο.

Φυσικά, η έγκαιρη ανανέωση των απαραίτητων εγγράφων είναι ζωτικής σημασίας για την διατήρηση της απασχόλησης τους στον τομέα της Ναυτιλίας καθώς βασική προϋπόθεση για την πρόσληψη προσωπικού στα πλοία είναι τα πιστοποιητικά να είναι ενημερωμένα και ανάλογα την ειδικότητα τους, να έχουν εκπαιδευτεί σε ανάλογο κομμάτι σωστικών.

Τα κύρια δικαιολογητικά που χρειάζονται για την ανανέωση σωστικών & την έκδοση βασικών και προχωρημένων σωστικών είναι:

  1. Το ναυτικό φυλλάδιο & η θαλάσσια υπηρεσία- το ναυτικό φυλλάδιο θα πρέπει να είναι ενεργό

  2. Η κάρτα υγείας

  3. Η Ταυτότητα

  4. Το πιστοποιητικό σωστικών

  5. Το δίπλωμα ειδικότητας/ βεβαίωση σπουδών για σπουδαστές ΑΕΝ


Φυσικά, ανάλογα την ειδικότητα των ναυτικών τα δικαιολογητικά προσαρμόζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για εγγραφή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο crew@capmaritime.gr ή στα τηλέφωνα 210-4171500 για το γραφείο Πειραιά και στο 22710-20021 για το γραφείο Χίου. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.



bottom of page